Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Yleinen keskustelu FIXATKAA

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Yleinen keskustelu FIXATKAA

Tämä aihe sisältää 3 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä Naseag Naseag 9 vuotta sitten.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä whiic

  whiic

  said

  Meillä näyttää olevan pienoinen ongelma yleisten keskustelujen kanssa. On olemassa kaksi erillistä ”yleinen keskustelu” -kategoriaa.

  PiraattiBBS – Puoluetoiminta – Yleinen keskustelu
  http://www.piraattipuolue.fi/keskustelupalsta/552-yleinen-keskustelu
  PiraattiBBS – Yleinen keskustelu
  http://www.piraattipuolue.fi/keskustelupalsta/28-yleinen-keskustelu

  Jälkimmäinen on suoraan juuressa, mutta sille ei löydy linkkiä keskustelupalstan pääsivulta
  http://www.piraattipuolue.fi/keskustelupalsta

  Yleinen keskustelu on suunnilleen 50/50 jakautunut näiden kahden eri ryhmän välillä. Ylläpito voisi päättää halutaanko yleinen keskustelu pitää ”puoluetoiminnan” alla, kuten nykyinen ainut toimiva linkki on, vai suoraan keskustelupalstan juuressa minne moni uudempi topiikki on päätynyt, mutta jonne ei ole mitään linkkiä. Sitten siirtämään kaikki topiikit hylättävästä ”yleisestä keskutelusta” siihen ”yleiseen keskusteluun” joka päätetään jäävän ainoaksi kategoriaksi sillä nimellä.

  Koska kyseessä on kategorian mukaisesti piraattipuolueen aihepiirin ulkopuolinen politiikka sekä yleinen keskustelu joka ei ole politiikkaa, suosittelen ratkaisua että siirretään kaikki juuressa sijaitsevaan kategoriaan, luodaan linkki siihen, ja tuhotaan tyhjäksi jäänyt kategoria (lue: TÄMÄ kategoria) pois ”puoluetoiminnasta”.

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Itse huomasin saman tuossa joku aika takaperin. Meikäläisen aloittama Piraattiaiheista hubaa netistä -ketju siirrettiin paikallisosaston nurkkauksesta tuonne jemmaan. Kävin ircin puolella tiedustelemassa syytä siirtoon ja oli kuulemma joku fiba. Siellä se lepää vieläkin.

  Profiilikuva käyttäjästä Scoffa

  Scoffa

  said

  Kiitos huomautuksesta. Kaikki yleisen keskustelun viestit siirretty tuolle kategorialle, joka näkyy valikoissakin. Ennen seuraavan päivityksen tuloa pitää varoa vahingossa siirtämästä väärälle osiolle, sillä tuo lienee jokin bugi. Itse ylläpidon foorumilistauksessa ei tuota toista Yleistä keskustelua edes näy.

  Profiilikuva käyttäjästä Naseag

  Naseag

  said

  Kiitoksia oikein paljon siirrosta. Nyt näkyvät kaikki yhdessä paikassa. Ei tuo ”varjo” näkynyt normikäyttäjällekään alueena, mutta sinne pääsi Viimeiset keskustelut -näkymän kautta.

Esillä 4 viestiä, 1 - 4 (kaikkiaan 4)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin