Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Ylimääräinen puoluekokous / piraattipäivät

Etusivu Foorumit Piraattipuolueen toiminta Ylimääräinen puoluekokous / piraattipäivät

Tämä aihe sisältää 2 vastaukset, 3 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä anttipng anttipng 10 vuotta, 2 kuukautta sitten.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä Ahto Apajalahti

  Puoluerekisterissä olevat puolueet tarvitsevat itselleen kauppakamarin tai keskuskauppakamarin hyväksymän tilintarkastajan tai tilintarkastusyhteisön. Piraattipuolueella ei vaatimukset täyttävää tilintarkastajaa ole, joten meidän on pidettävä ylimääräinen puoluekokous uuden tilintarkastajan valitsemiseksi. Samalla ehkä tehtäisiin joitakin pieniä, lähinnä stylistisiä muutoksia puolueen sääntöihin. On myös keskusteltu piraattipäivien järjestämisestä kokouksen yhteydessä, tai paremminkin kokouksen järjestämisestä piraattipäivien yhteydessä. Tarvitsemme tilat ja oheisohjelmaa. Aikataulu on tiukka. Heittäkää ideoita.

  Profiilikuva käyttäjästä zzorn

  zzorn

  said

  Tilasta – muistaakseni joltain hehkilöltä tuli tarjous jossain Tapiolan lähistöllä olevan elokuvasalin käytöstä aikaisemmin, Scoffalla on vissin sen yhteystiedot. Elokuvasalihan sopisi mainiosti piraattipäiville, jos ei muuta niin voitaisiin näyttää Star Wreckiä tai muuta avoimesti näytettävää elokuvaa, ja raahata mukaan paljon lautapelejä, tietokoneita + Lan kamaa, ynnä muuta kivaa, sekä tietenkin kannattajakortteja allekkirjoitettavaksi ja eteenpäin jaeltavaksi.

  Update: Scoffa ilmoitti että kyseinen elokuvasali on tällä hetkellä remontissa, eli ei päästä sinne. Remontin arvioitu kesto noin 1.5 kk.

  Profiilikuva käyttäjästä anttipng

  anttipng

  said

  Ilmeisisesti purje-logoa ei ole valittu puolueen tunnukseksi virallisesti missään vaiheessa. Tästäkin voisi tuossa kokouksessa tehdä jonkun päätöksen.

Esillä 3 viestiä, 1 - 3 (kaikkiaan 3)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin