Tervetuloa Piraattipuolueeseen

Jos osallistuit vanhassa foorumissa, saat tunnuksesi takaisin pyytämällä uutta salasanaa.

Jos olet uusi jäsen, rekisteröidy.

Lue lisää uudistuksesta

Profiilikuvista

Oman avatarin saat käyttöön Gravatar-palvelun kautta (sama käyttäjätunnus kuin Wordpress.com).

Jäsenet

Yllytyshulluus ja egotrippi

Etusivu Foorumit Yleinen keskustelu ja politiikka Yllytyshulluus ja egotrippi

Tämä aihe sisältää 1 vastaus, 2 kirjoittajaa, ja siihen kirjoitti viimeksi Profiilikuva käyttäjästä unknown unknown 8 vuotta, 1 kuukausi sitten.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)
 • Julkaisija
  Viestit
 • Profiilikuva käyttäjästä snowballschance

  Minä luen ehdokkaiden ja heidän vastustajien kommenttiketjuja ja trollaustakin tehokkaampi keino vedättää piraattiehdokas miinaan on yllytyshulluus.

  Sentriset ehdokkaat voittavat vaalit, joten kuten huomasitte, Vihreät brändäsi PP:ta äärimmäisyysliikkeeksi kiinnittääkseen omat äänestäjänsä. (Kyllä, PP:n joukossa on muutama anarkisti, mutta eivät he voita vaaleja.). Toki PP:n ehdokkaat käyttävät samaa temppua ja brändäävät Vihreitä äärifeministeiksi.

  Yksittäiset vedättäjät myös inttävät ehdokkailta äärimmäisyysmielipiteitä, usein onnistuen! Ehdokkaat voivat miettiä ihan itse, että pelaavatko he tätä peliä voittaakseen, tuodakseen ääniä PP:n muille ehdokkaille vai onko kyseessä egotrippi?

  Lisäpisteitä jos ehdokas tekee selväksi sen, että on eri linjoilla kuin puolueohjelma. Minä en todellakaan tiedä, mitä äänestäjän pitäisi ajatella sellaisesta ehdokkaasta.

  Profiilikuva käyttäjästä unknown

  unknown

  said

  Quote:Lisäpisteitä jos ehdokas tekee selväksi sen, että on eri linjoilla kuin puolueohjelma. Minä en todellakaan tiedä, mitä äänestäjän pitäisi ajatella sellaisesta ehdokkaasta.

  sitten varmaan pitäisi muuttaa puolue ohjelmaa. ;P

  tosin tuossa puolueohjelmassa on se ettei pp tarvitse edes olla eduskunnassapaikalla juuri koskaan, muutoin kuin haalimassa kyselytuntiin yksi ympäripyöreä vastaus kysymykseen youtuben ja dc++ toiminnan perjaatteellisesta samanlaisuudesta, teletunnisteista jne jne. (hitto sinnemäen vastaukset on kaikista kauheinta kuultavaa, se nainen ottanut varmaan jonkun implantin, ennen se osannut sanoa ainutkakaan lausetta joka olisi ristiriidaton itsessään.)

  ainoastaa tuo lääkejuttu on mistä patarumpua voisi lyödä, tosin siinä opensource on tuhoisaa toiminnalle ja p2p OY enemmänkin suotava toimintamalli (mahdollisille) mukaan tulioille. (joo tuskin ne lääkefirmat ihan oikeasti antaa kaikki tutkimuksensa vapaasti ihmisille käyttöön ja pyytäisivät anteeksi. tuo on niin kaukaa haettu todellisuus että tuota mieltä yksinkertaisesti on mahdoton olla muutoin kuin haavekuvissaan, vai mitä?)

  empä viitsi pyyhkiäkkään viestiä. sori nyt vaan, ei ollut tarkoitus ivata puolue ohjelmaa, tosin mitä saavutatte 2 edustajalla 4 vuodessa jos tuota puolueohjelmaa toteutatte?
  pahoin pelkään että menee kyselytunti osastoon kuten jo uumoilin.

  no toivottavasti muutakin. onnea ja menestystä vain.

Esillä 2 viestiä, 1 - 2 (kaikkiaan 2)

Sinun täytyy olla kirjautunut vastataksesi tähän aiheeseen.

Siirry työkalupalkkiin